konto w angielskim lloydsie

Wszystko na temat kont osobistych. Konta indywidualne i wspólne dla osób pełnoletnich. Opinie, doświadczenia, porady.

konto w angielskim lloydsie

napisał wioltka » 2010-07-30, 09:49

witam,
chcialam sie tu zwrocic do kogos kto orientuje sie jak to jest z tym loydsem.. mianowicie, bylam jakis czas przez czas pewien w Anglii, tam przelewali mi pieniadze na konto angielskie. Obecnie jestem w Polsce i nie zamierzam tam wracac. Pieniedzy nie wyjelam stamtad, zostawilam na koncie. Tutaj mam konto poslkie i potrzebuje je przelac z angielskiego na te tutejsze.. i teraz pytanie - czy moglby ktos mi powiedziec o prowizji przy takim manewrze? chcialabym sie przygotowac troche zanim to zrobie..;) bylam u siebie w banku i dostalam informacje ze zalezy wszytsko od tamtego banku (Lloydsa) a ze nie moge w necie znalezc zadnej polskiej ich strony,d latego pomyslalam ze na forum a noz ktos sie znajdzie po takim przelaniu..;) bo tez jest pytanie czy nie wyjdzie korzystniej wyjecie z bankomatu tych pieniedzy i wplacenie ich osobiscie w banku (tzn nie poprzez przelew droga wirtualna)
Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi,
pozdrawiam
wioltka