Witam
No nie powiem, mój brat też miał nieprzyjemnośći ze strony lloyds. Po pierwsze przed przyjazdem do Polski nie zamknął konta, co było dużym błedem. Po drugie na siłę wypłacił kase z banku. Po dwóch miesiącach przyszedł list, oczywiście na adres angielski że ma debet. Miał około 120 funa debetu. Wpłacił 350 funa, potrącili mu 75, i teraz jest na plusie 155.
Także, jak wyjeźdzcie z Angli do Polski, i nie macie zamiaru znowu wyjechać, to zamknijcie konto.
@beata@
Najlepszym sposobem na sprawdzenie środków na koncie jest internet. Ale niestety są duże z tym problemy:
Rejestrujemy się na lloydstsb.com.
Po rejestracji musimy zadzwonić na ich infolinie i podać tam parę rzeczy(słabo słyszałem więc nie zabardzo wiedziałem o co chodzi, ale jakoś się udało).
Po rejestracji cwaniaki przysyłają list na adres angielski(tam gdzie byliście zameldowani). I tu miałem problemy. Gościu z którym mieszkał mój brat jest jakiś "nie za sprytny" więc nie wiedział za bardzo co tam mu wysłali.
Po jakiś dwóch tygodniach od rozmowy telefonicznej przyszedł email(szybcy są...). A w emailu napisane że już mogę korzystać z konta. Fajnie, ale nie podali numeru ID. Wziąłem formularz na stronie, z prośbą o przypomnienie ID. List przysłali na adres angielski. Po jakiś parudziesięciu minutach rozmowy z "nie za sprytnym" miałem numer ID.
Wystarczyło się zalogować(podać ID, hasło, i member numer - ważne, pytają się o to przy każdym logowaniu).
Jak macie problemy z rejestracją to pytajcie
krzysiek__r_89@tlen.pl
PS. Mam pytanie. Jak usunąć konto bankowe w lloyds przez internet??