mBank pomocy!!!

Wszystko na temat kont osobistych. Konta indywidualne i wspólne dla osób pełnoletnich. Opinie, doświadczenia, porady.

mBank pomocy!!!

napisaÅ‚ soyka30 » 2010-03-29, 14:29

Witam wszystkich.
Mam pewien problem z mBankiem.Mianowicie założyłam u nich eKonto, ale jakoś przelewy które miały do mnie wpłynąć jeszcze nie wpłynęły.Konto zakładałam w mKiosku a karta bankomatowa przyszła pocztą do domu.Mam dostęp do konta także poprzez internet ale saldo cały czas jest 0 zł.Może moje konto nie jest jeszcze wpełni aktywowane i dla tego nie widzę pieniędzy na koncie internetowym.No bo ile można czekać na przelew internetowy?Pieniądze powinny być już w tym samym dniu zaksięgowane albo góra na następny dzień jeśli przelew był późno robiony.Pomóżcie:((
soyka30

MBank - czy aby na pewno dobry bank?

napisaÅ‚ suszy » 2010-03-29, 16:19

Witam
Jestem klientem Mbanku juz od 10 lat i powiem ci jedno: Jesli nie wymagasz od nich nic ponad trzymanie kapitalu finansowego i operacje na kartach to jest to dla ciebie bank wymarzonyt. Jesli jednach chcesz aby pomogli ci przy przeslaniu pieniedzy za granice lub inne "bardziej skomplikowane operacje" to ich sobie odpusc. Market inwestycyjny tez lepiej szerokum lukiem omijac. Mam poczucie ze czasami to ja jestem dla nich a nie oni dla mnie. Wszystko milo i pieknie tylko np. po 5 miesiacach przychodzi jakies mega obciazenie za operacje fifnasowe o ktorych juz dawno zapomniales, a pani na mlini rozklada rece (w przenosni) i mowi ze przeciez to bylo wiadomo jak sie takie operacje wykonywalo.
Podsumowujac: lubisz wplacac i wydawac co wplaciles to jest to bank dla ciebie. Chcesz zeby bank pomogl ci z twoimi oszczednosciami to polecam inny.
Pozdro.
PS: Moze przebija przez moja wypowiedz niechec i pesymizm ale im bardziej doswiadczonym klientem jestem tym wiecej widze dziur w tym co jest mi serwowane
Pozdrawiam

Za tą odpowiedź suszy otrzymał podziękowania od:
soyka30
suszy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości