nertika napisał(a):No ja wiem, ze o wpłatach to już w ogóle jakaś paranoja, trzeba wybierać bank, gdzie tak nie zdzierają z ludzi, a są przystępni szczególnie dla młodych, bo każdy grosz się liczy.
Jarek1225 napisał(a):rodzynek2 napisał(a):Na pewno z bankomatów przy bankach, chociaż jak przeglądałem przed chwilą taryfę PKO, to dowiedziałem się, że za wypłatę niektórymi kartami z PKO w bankomatach z logo PKO można zapłacić 5 złotych. Każdy bank publikuje listę darmowych sieci bankomatów na stronie internetowej. Zazwyczaj w taryfie opłat i prowizji w części przeznaczonej dla kart, a czasami jest lista miast z adresami darmowych bankomatów lub zaznaczone na mapkach z Zumi, Google Maps, czy z czegoś podobnego.
no tak ale mnie chodzi o to żeby raczej nie płacić w ogóle, a jak wygląda sprawa z bankomatami euronet'u??
7klakier napisał(a):najlepsze jaja to są jak się robi przelew przez pocztę, lub jak kto woli - bank pocztowy. Zwykły przelew idzie tam minimum 5 dni, a bywa, że tydzień. Co w sytuacji, jak ktoś rzeczywiście od razu potrzebuje kasy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości