Franciszka_Urwipiętka napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że to co napiszę zostanie zjechane... ale możecie sobie darować:)
Jak dla mnie to czarny PR dla mBANKU i nie zdziwiłabym się jakby całą dyskusję podjudzała konkurencja!
Korzystam z mBank, wpłacam i wypłacam i nic sie nie dzieje. Od znajomych slyszalam jeden przypadek zaciecia sie wplatomatu, ale wszystko zostalo wyjasnione w ciagu 2 dni.
Nie wierze, ze firma ktora inwestuje obecnie tyle na reklame, promocje i w dobry wizerunek firmy, pozwoliłaby na cos takiego. Z pewnoscia wszystko da sie wyjasnic.
Pisze to tylko dlatego, ze moja kolezanka wlasnie zalozyla konto i przeslala mi linka na to forum, ze stwierdzeniem ze ma w d... wplacanie kasy w wplatmatach. Ludzie, prosze o dystans do wszystkich wypowiedzi na wszelakich forach... bo ostatnio bardzo modny jest marketing szeptany i akcje promocyjne, wypowiedzi niszczące konkurencję itp. są bardzo modne... i efektywne!!!!
Ludzie!!!! Nie cofajmy sie do sredniowiecza!!! w obecnych czasach napewno mozna wszystko wyjasnic!
Pozdrawiam i dołączam do grono zadowolonych z uslug.
Proszę załatwić moją sprawę to nawet usunę te posty!!!!! Tylko oddajcie mi moje pieniądze !!!!!