Mam konto z Multibanku 7 lat miałam "multikonto jestem" to nie płaciłam za prowadzenie konta i za kartę tylko pobierali 1 zł jeśli masz mniej niż 1000 zł więc byłam zadowolona z konta i teraz się zmieniło zrobiłam zakupy i płacę kartą i karta nieaktywna! nie wiedziałam o co chodzi sprawdzam w bankomacie i też nieaktywna!
Więc w banku dowiaduję że skończyłam 26 lat i jest nieaktywna bo kartę mam do wieku 26 lat, szkoda że mnie nie poinformowali 2 tyg wcześniej ani listu ani wiadomości nie dostałam bo tak zawsze dzwonią na tel i proponują kredyty itd a o zmianie konta nic nie poinformowali chamstwo ! (dlaczego tak myślałam bo kartę miałam ważną do września więc myślałam że od września będę musiała zmienić konto) no i cóż musiałam zmienić konto i w tym samym banku więc nie miałam wyjścia ale teraz mi się nie podoba bo będę płacić 5 zł za kartę i 9,50 zł za prowadzenie konta to w sumie 14,50 zł to nie lekka przesada ?
i teraz myślę o zmianie banku ? co myślicie o inteligo albo coś innego? (Mbanku nie chcę)
zależy mi na tym:
dużo robię przelewów
opłaty za prowadzenie konta i za kartę żeby były darmowe albo mniej niż 10 zł
liczę na waszą pomoc sama nie wiem które i jakie konto wybrać przyzwyczaiłam się do multibanku no ale jestem zmuszona zmienić
Dziękuje za pomoc !

Nowe tematy