mBank - mBIZNES Konto - Opinie, Oceny

Przeczytaj Opinie osób, które już mają konto firmowe w danym Banku. Poznaj wszystkie ukryte opłaty i prowizje. Zadaj pytanie odnośnie konta firmowego danego banku, a szybko uzyskasz odpowiedź.

mBank - mBIZNES Konto - Opinie, Oceny

napisał admin » 2009-06-30, 11:54

Czy warto założyć konto firmowe mBiznes w mBanku? Czy są jakieś ukryte opłaty? Jak jest z przelewami? Czy karta do konta jest darmowa? Jak jest z wpłatą i wypłatą pieniędzy?
Opisz swoje doświadczenia z mbankiem i wyraź swoją opinie o koncie mBiznes.
Masz wątpliwości? Zadaj pytanie odnośnie danego konta firmowego w mBanku.

Załóż konto
Zobacz szczegóły

admin
Administrator

mBIZNES Konto - problemy z przelewami

napisał seba » 2010-05-22, 14:07

Od ok. roku posiadam konto firmowe mBIZNES i od samego początku są problemy . Największym z nich jest to że po wykonaniu przelewu wyświetla się komunikat że operacja wykonana poprawnie a tak naprawdę nie było żadnego przelewu ... Zorientowałem się dopiero jak dostałem upomnienie za niezapłaconą fakturę za telefon . Teraz po każdym przelewie wchodzę za kilka godzin w historię rachunków i sprawdzam czy jest ok, ale przeważnie jest tak że muszę całą operację powtarzać . Beznadziejny jest również kontakt z obsługą banku przez internet - na kilka wysyłanych zgłoszeń o problemach tylko raz otrzymałem odpowiedź . Kolejny problem to wpłatomaty które działają kiedy chcą . Coraz poważniej myślę nad zmianą banku . Pozdrawiam .
seba

napisał izula » 2011-06-23, 12:20

I nie dajcie się omotać tym limitem 10 000 na start!

Mimo, iż posiadałam konto prywatne od kilku lat, na którym były niemałe obroty-limitu na start nie dostałam. Na szczęście można zrezygnować z konta po decyzji banku.
izula