Anulowanie zlecenia

Wszystko na temat kont przeznaczonych dla młodzieży oraz kont bankowych dla studentów. Jaki bank ma najkorzystniejszą ofertę dla dla studenta.

Anulowanie zlecenia

napisaÅ‚ Krasnalwp91 » 2008-10-12, 12:00

Chciałbym anulować zlecenie, mam konto <30 w banku bzwbk, tylko jest mały problem, a mianowicie: złożyłem dyspozycję wczoraj tj. w Sobotę, a banki w weekendy o ile mi wiadomo nie robią przelewów, czego dowodem jest brak informacji o przelewie na moim koncie internetowym banku. A teraz pytanie: Jeśli przelałem pieniądzę wczoraj tj. w Sobotę to kiedy mogę anulować przelew? Dzisiejszej nocy tj ok. godz 00.00 czy mam na to więcej czasu? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Marcin.
Krasnalwp91

napisaÅ‚ osiemgroszy » 2008-10-12, 15:39

ale to taki zwykły jedne przelew zrobiłeś? czy zlecenie stałe czyli żeby się wykonywało np co miesiąc? jak przelew taki zwykły natychmiastowy to sie wykona w pn jak właczą systemy czyli ok 6 może do 8 powinno już być widac na rachunku ściagnięte środki a ja zlecenie stałe to było to najpierw się wykona a potem druga dyspozycja czyli się anuluje ale tak czy siak się wykona....jak zrobiłes przelew i potwierdziłeś to nie ma odwrotu...
osiemgroszy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości