Mam kilka pytań do posiadaczy tego konta.
1. W związku z tym, że wszystkie sprawy związane z założeniem tego konta załatwia się przez kuriera czy jeśli kurier przyjedzie z dokumentami i z wszystkimi papierkami to ja płacę coś za to ? Czy po prostu składam wniosek w internecie, czekam na kuriera, podpisuje wszystkie papiery i gotowe. Wiem, że założenie i prowadzenie jest darmowe. Chodzi mi tylko o to czy kuriera trzeba jakoś opłacić czy to bank się zajmuje wszystkim.
2. Czy jeśli skończę 18 lat to automatycznie izzyKonto przechodzi w eKonto ? Czy trzeba coś załatwiać ?
3. Czy korzystanie z tego konta jest zupełnie darmowe ? Czy są jakieś "ukryte koszty" ?
4. W tym koncie jest opcja "Polecenie zapłaty". To się zamawia i np. w ustalonym terminie oni pobierają określoną sumę z konta i płacą za wyznaczony rachunek ?
5. Jeśli mnie nie byłoby w domu, gdy kurier przyjedzie to rodzic może sam to załatwić pokazując np. moją legitymacje ? Czy ja muszę być przy tym ? I co w przypadku, gdy nikogo nie będzie w domu ? Czy wcześniej kurier dzwoni o której będzie u mnie ?

Nowe tematy