Mam 13 lat i chciałbym założyć konto młodzieżowe w BZ WBK o nazwie Konto<30. Proszę mi doradzić czy ta propozycja banku jest dobra i czy są jakieś haczyki.
TAK JAK NAJBARDZIEJ POLECAM TO KONTO. KONTO DO 30 ROKU ŻYCIA JEST ZA DARMO . Prowadzenie konta za darmo, do innego banku przelew w cenie 0,50 zł. karta płatnicza za darmo, korzystanie z bankowości elektronicznej BZWBK24 za darmo - jesteś za młody, żeby płacić za swoje konto!
Witam. Nie zakladaj tam konta!!!!! Mam tam zalozone konto >30 Pisza ze jest bezplatne a tym czasem ja za kazdym razem place 5 zl za wybranie pieniedzy, i jak mam nawet 4 gr na koncie to zabieraj mi prowizje za ujemne konto!!!!
Posiadacze kart Visa Electron <30 BZ WBK mogą korzystać z bezpłatnych wypłat pieniędzy w ponad 1000 bankomatów należących do BZ WBK, ponadto mogą wypłacać pieniądze z bankomatów banku Millenium (koszt 1 zł). Zgodnie z Taryfą opłat i prowizji BZ WBK posiadacze kart Visa Electron <30 płacą 5 zł tylko za wypłaty z pozostałych bankomatów w Polsce.
Chcielibyśmy także zapewnić, że nie jest prawdą co napisała 'anuleczka1029', że BZ WBK pobiera opłaty za niski stan środków na koncie (wspomniane 4 grosze).
No tak konto super tanie i wogule. Ale jak ktoś czeka na przelew z pracy to niedostanie go w dniu wypłaty tylko na następny dzień (oczywiście jak dobrze pójdzie) ja na dzień dzisiejszy powinienem mieć już wypłatę która miała wpłynąć wczoraj. A co widzę?? No właśnie nic. Bank po prostu przetrzymuje nasze pieniądze pod wymówka ze jeszcze nie przyszło. I teraz pytanie. Sadzić się z pracodawcą że wypłata nieprzyszła o czasie zapisanym w umowie czy iść do banku gdzie będą wciskać w/w kit. Podsumowując odradzam to konto jeśli jesteś osobą która chce dostawać przelewy o czasie.( koleżanka przez to musiała się zaporzyczać bo nie miała z czego studiów opłacić)