Konto co i jak?

Wszystko na temat kont przeznaczonych dla młodzieży oraz kont bankowych dla studentów. Jaki bank ma najkorzystniejszą ofertę dla dla studenta.

Konto co i jak?

napisaÅ‚ roland92 » 2008-10-28, 23:09

Witam otóż zastanawiam się na otworzenie konta w którymś z banków, tylko problem w którym. Aktualnie mam sumke 4-cyfrową i chciałbym w jakimś banku ją ulokować by kogoś z rodzeństwa nie pokusiło do grzechu :lol: Pytanie dla was. Gdzie najbardziej się opłaca? Chciałbym mieć swoją kartę, nie płacić za utrzymanie konta móc dokonywać przelewy przez internet i pobrać w każdym możliwym banku. Dodam tyle, że mam 15 lat, nie mam zamiaru zakładać konta przez internet, ponieważ w moim mieście jest dość dużo banków 8)
roland92

napisaÅ‚ piotrek » 2008-11-04, 14:57

Porównaj sobie konta i sam stwierdź to co ciebie zainteresuje.
http://m2m.konta-internetowe.pl/kontaml ... ezowych/2/

Jestes niepelnoletni wiec lista bankow, w ktorym mozesz otworzyc jest mniejsza (na pewno jest to mozliwe w mbanku i inteligo).

Jesli piszesz ze jest duzo bankow w twojej okolicy, to najlepiej przejdz sie do nich samemu i dokladnie wypytaj o warunki. Przede wszystkim o oplaty za prowadzenie konta, za karte oraz za przelewy - to w sumie najwazniejsze
piotrek

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość