Hmm....
KOnto student millenium to zadna rewelacja, jesli chodzi o konta studenckie. W porownaniu do innych bankow drogie (prowadzenie - 2zl/miesiac, przelewy - 0,5zl, karta zdaje sie 20 zl na rok). Jesli juz chcialby zalozyc konto w Millenium to jedyne sensowne konto to konto Internetowe:
http://m2m.konta-internetowe.pl/millenn ... etowe.htmlSporo tansze od konta student:
- 0 zl za przelewy i prowadzenie
- 0 zł - opłata miesięczna za użytkowanie karty, jeśli obroty na karcie wyniosą min. 100 zł miesięcznie (w innym przypadku opłata wynosi 3 zł)
Tak wiec jesli juz millenium to konto internetowe a nie konto student.
Co do pko bp, supekonto student jest drogie, w swoim czasie tez mialem to konto, ale szybko zrezygnowalem z niego na rzecz
konta internetowego inteligo.
Wlascicielem konta inteligo podobnie jak supekonta student jest pko bp.
A wiec masz darmowe wyplaty z bankomatow pko bp. mozesz wplacac i wyplacac pieniadze w oddzialach pko.
Ale co najwazniejsze konto inteligo jest sporo tansze od superkonta student:
- 0 zl za prowadzenie konta (wystarczy ze masz nim 100 zl)
- 0 zl za przelewy
- 0 zl za karte jesli zrobisz nia zakupow za min. 100 zl w miesiacu w innym przypadku to koszt rzedu 1 zl na miesiac
Do tego masz do dyspozycji bardzo dobry serwis internetowy do konta, wg mnie jeden z lepszych porownujac do innych bankow.
Mam konto inteligo od 2004 r. i jeszce nigdy mnie to konto nie zawiodlo. W millenium mialem kiedys zwykle konto osobiste, ale po podwyzkach oplat szybko je zamknalem.