brak hasła i kodów

Wszystko na temat kont bankowych dla firm. Jaki bank wybrać. Gdzie założyć konto bankowe dla małej firmy.

brak hasła i kodów

napisał lumer » 2010-01-16, 09:16

Witam - proszę o radę co mam zrobić, od około ośmiu miesięcy kiedy założyłem przez internet konto w mBanku otzrymuję tylko wyciągi oczywiście z zerowymi saldami, ponieważ nie otrzymałem ani nr użytkownika ani kodów takich jak w innych bankach więc żadnych operacji przeprowadzić nie mogłem. Trwa to tak cały czas i na moje meile o kontakt z przedstawicielem w celu wyjaśnienia sprawy pozostają bez echa. Natomiast na koniec roku przyszło potwierdzenie salda gdzie na koncie jest już saldo minusowe /0,44/ . Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć czy to jest tylko sztuka dla sztuki czy moż nabijanie kogoś bo nie wiadomo czy za miesiąc lub dwa moje saldo nie zostanie zadłużone na wiekszą sumę , a miał to być bank i konto bez opłat. Proszę o radę jak wybrnąć z tego problemu skoro do kontaktu potrzebny jest nr uzykownika w banku /nie otrzymałem/- - dziękuję - lumer
lumer

napisał Znafca_Tematu » 2010-01-16, 12:23

jaki bank przede wszystkim...? i jakie konto?
Znafca_Tematu

napisał MoherowyBeret » 2010-02-18, 15:48

nie baw sie tu w maile. Najważniejszy jest tu kontakt osobisty. Oko w oko. Nie daj się naciągać bankowi. Zagroź i miej ze sobą umowę. Niech ci oddadzą pieniądze za trud wogóle udania się do nich. Wybacz jeśli za ostro mówię. Lecz ja nie lubie takich banków przez wielkie B. Ja mam konto w Pekao SA i wraz z nim konto internetowe. Nigdy nie narzekałam i mam nadzieje nie będe narzekać. Profesjonalizm uwierz mi... :wink:
MoherowyBeret