korzystałem 10 lat z ich usług, Człowiek sie zasiedzi i nie zwraca uwagi na obsługę do czasu jak ta jest potrzebna. Firma jak i osobiście stały klient banku, zyski z moich odsetek i opłat utrzymuja tam komuś miejce pracy pewnie. albo utrzymywały bo zmywam sie z tego banku...
Wszystko było pięknie do czasu aż waliłem obroty zyski itp, wcisnęli by każda ofertę kredyt. w tym roku wykazałem stratę na koniec 2010, zdarza się

... co w zamian w PKO BP SA kop w d... odmowa przedłuzenia obrotówki na starym poziomie ok. ale u niech odmowa przedłuzenia nawewt na 5 zł, JAK TO REKLAMUJE SZYMON ZERO, zero , wielkie zero . hehe, Automatycznie firma mimo 10 lat histori czystej jak łza, z obrotami z spłącaniem wszystkich kredytów w terminie itd.. stała sie dla nich do niczego.... chciałem korygować stratę ale sie opamiętałem i pochodziłem po bankach...
właśnie musze sie zdecydować na inny wpadł mi w oko
-Deutsche BANK,bardzo kompetentna obsługa chętna do pomocy i wspołpracy
-bardzo ciekawu BGŻ - w BGŻ można dostać kasę nawet z startą w PIT jak sie dowiedziałem i obsługa super miła pomocna
-w Kredyt Banku również obrotówkę uruchomia z starta w PIT,i obsługa ok
-w WBK starym klientom tolerują stratę w PIT jak sie dowiedziałem, ale obsługa jakaś nie przyciągająca
MOIM zdaniem czekam na inne sugestsie co dobanków, dla mnie istotne to sposób podejścia do klienta szybkie decyzje banku pozytywne i odmowne, obsługa miła i wspołpracująca i kompetentna która nei wprowadza w bład nigdy,,, a jak przy okazji tanie konto, z tanimi przelewami to bedzie ideał
))dziś szukam banku przyjaznego firmie nie tylko z reklam ale w praktyce. w mojej sytuacji wyszło przez przypadek, ze pko to taki gniot. bo starte zrobilismy troche przypadkowo na koniec roku, od 10 lat tzrymaliśmy sie zasady nigdy start w firmie a w tym roku troche frywolnie poszlismy z zakupami i wyszedł minus.. na dziś z minusa na koniec 2010 zrobiliśmy plus na poziomie 100 tys zł dla ciekawości, dla PKO to nie ma znaczenia hehe, jesteśmy niewiarygodni dlanich i tyle ,,
MAM NADZIEJĘ, ŻE UCHRONIĘ KILKA FIRM PRZED ROZCZAROWANIEM W PRZYSZOŚCI I DOBRZE WAM RADZĘ SPRAWDZAĆ SWOJEEJ BANKI CO JAKIŚ CZAS PYTANIAMI A CO GDYBY... PO ZA TYM OMIJAC PKO BP SA, bo jeszcze dopiszęco najwazniejsze, po za tym że odmówili kontynuacji jakiejkolwiek obrotówki, to dokumenty trzymali 2 tyg, po tym czasie szanowana pani sprawdziała co i jak dajac na tydzien na spłątę i tyle.... człowieka stawiaja pod murem bo im sie nie chciało dokumentów sprawdzic w 1-2 dni tylko muszą poleżeć 2 tyg, najpierw.... po za tym na początku roku na moje pytanie czy bedzie wszystko git w takiej sytuacji odpowiedzieli że tak przeciez jest Pan naszym stałym klientem hehehe...
także kto poleci banki na dziś, interesuje mnie taki który udziela obrotówek i przedłuża na sensowniejszych warunkach niz PKO BP SA (które nie wysysa ile sie da tylko,a w sytuacji trudniejszej wykopuje na bruk, po 10 latach współpracy jaja normlanie

))...