kredyt hipoteczny w ing banku

Wszystko na temat kredytów mieszkaniowych. Kredyty hipoteczne na zakup, budowę, remont domu lub innej nieruchomości.

kredyt hipoteczny w ing banku

napisał agaskok » 2008-10-07, 20:47

chcę wziąść kredyt hipoteczny w ing banku,na cel dowolny czy ten bank jest solidny pod katem wypłacalności,czy nie zwleka z wypłatą po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku.Proszę o odpowiedz osoby które zaciągały kredyty w tym banku z góry dziękuję za odpowiedz.
agaskok

napisał StiVeQ » 2008-10-08, 09:09

każdy bank jest dobry, oprócz Polbanku ja szczerze powiedziawszy poleciłbym inny bank dużo tańszy ale wybór należy do Państwa.

Pozdrawiam
Ireneusz Walczak
StiVeQ

napisał olkain » 2010-05-04, 19:57

WITAM agaskok Jesli mam byc szczera to nie polecam brania kredytu w ing.... sama wziołam go i mimo iż jako stały ich klient mam w miare dobre warunki to samo zdobycie go było strasznie męczące.
przez dwa ostatnie lata wpływała na ich konto regularnie wypłata mojego męża która wynosi ok. 3000 zł.moją dostawałam na rękę ale dostarczyłam im zaświadczenie a na kredyt wysokości 70 000 tyś czekaliśmy 3 miesiące,
co chwile chcieli coś nowego a to rezygnacje z innych kont a to doczepiali sie moich osobistych przelewów - a to czemu tu a dlaczego tyle itd. naprawde szukają ,przeczepują człowieka do obrzydzenia z góry zakładają że raty nie będą płacone.KREDYT HIPOTECZNY W ING JEST PRZEZNACZONY TYLKO DLA CIERPLIWYCH...Pozdrawiam
olkain