Kredyt mieszkaniowy ale jaki?

Wszystko na temat kredytów mieszkaniowych. Kredyty hipoteczne na zakup, budowę, remont domu lub innej nieruchomości.

napisaÅ‚ bart » 2007-09-25, 12:49

To fakt Nie mówią a my nie jesteśmy czasem w stanie sami ich dostrzec a poprzez doświadczenie osób na forum jesteśmy mądrzejsi o ich doświadczenia. 8)
bart

napisaÅ‚ majk » 2007-09-29, 16:55

no ale z drugiej strony... nie kazdy ma net w domu a nawet jak ma to nie przeszukuje takich miejsc jak fora. mysle tu o starszych ludziach i tak mi sie wyaje ze to wlasnie na ich niewiedzy zeruja "doradcy"
majk

napisaÅ‚ bart » 2007-10-02, 14:18

Niestety jest jeszcze garść ludzi z nie wiedzą , ale tak naprawdę jest już więcej tych ludzi z wiedzą i dostępem do internetu także tak na prawdę nie długo wykluczy się ta garść ludzi bez nie wiedzy. :) zmieniają sie czasy i każdy na bieżąco już idzie z trendami.:)
bart

odradzam Kredyt Bank

napisaÅ‚ An » 2008-12-30, 20:27

Kredyt Bank moją ostatnia transzę przesyłał 3 tygodnie- było zawirowanie i frank rósł, więc gnoje czekali na najlepszy kurs; ale jak poprzednia transza szła po niskim kursie - to wyszła na drugi dzień; tłumaczyli się, że tyle zleceń to trzeba czekać i codziennie przez tydzień obiecywali, że transza już została przelana- brak słów a ile nerwów, naprawdę nie polecam; dodatkowo w czasie podpisywania umowy kredytowej przyszła kobieta z kartami debetowymi "darmowymi"(nawet nie aktywowaliśmy przez rok) a dziś po roku dostałam rachunek na 125 pln za te karty (opłata roczna za wydanie); śmiechu warte jak ktoś ma silne nerwy; wszyscy powinni iść odsiedzieć za to, że bezczelnie okradają klientów; nie wspomnę już o niekompetencji pań przy kredytach hipotecznych-, jeśli skończyły podstawówkę to i tak wyczyn; ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
An

Poprzednia strona

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości