SANTANDER Consumer "Bezcenne Idee" - o Jezu...

Wszystko na temat kredytów mieszkaniowych. Kredyty hipoteczne na zakup, budowę, remont domu lub innej nieruchomości.

SANTANDER Consumer "Bezcenne Idee" - o Jezu...

napisał Daltonista » 2009-02-11, 20:52

Nie chce mi się dużo pisać, więc w skrócie:

2005 - kredyt na wymarzony motor;
INTELIGO>>ZLECENIA STAŁE>>RATA do Santander
2005.12 - pismo z odsetkami karnymi za zwłoki
reguluję i odsetki i bieżącą ratę
2006.12 - pismo z odsetkami karnymi za zwłoki
2007.12 - pismo z odsetkami karnymi za zwłoki
2008.12 - pismo z odsetkami karnymi za zwłoki
2009.01 - spłata całkowita KREDYTU ze względu na KREDYT HIPOTECZNY

I teraz się zaczyna...

...okazało się dzisiaj, że Santander przez lata spłacania kredytu co miesiąc wysyłał do BIK'u, iż spóźniam się z kredytem o jeden dzień...

...EFEKT - jestem niesolidnym klientem i za 35 dni okaże się, czy straciłem zadatek na mieszkania...bagatela 40 tysiaczków...

JAK KIEDYKOLWIEK ZADZWONI KTOŚ DO MNIE Z TEGO BANKU I ZAPROSI MNIE NA ROZMOWĘ O SUPER NOWYCH KREDYTACH, TO JAK JESTEM BARDZO MIŁYM I SPOKOJNYM CZŁOWIEKIEM - WYJDZIE ZE MNIE UKRYTY I PRZYCZAJONY pan WĄTOR...

...w kwestii wyjaśnień...
1. Miałem w dupie (przepraszam) około 6,00 zł odsetek karnych rocznie;
2. Dzisiaj w Oddziale na ul. Kalwaryjskiej Kraków, od pana którym rozmawiałem usłyszałem około 20-30 razy NIE WIEM...
3. Pani na infolinii poinformowała mnie, iż jest to niemożliwe i Ich bank napewno tak by nie zrobił, gdyż z tego co ona widzi \jestem BARDZO DOBRYM KLIENTEM...
4. Musiałem zgodzić się u Dewelopera na ZADATEK, gdyż tego wymagał PROMOCJA minus 10% za m2.
5. Sam już nie wiem...jestem w totalnej d...e

Jakby ktoś miał jakiś pomysł to chętnie skorzystam. Moje gg: 1718405, wystarczy podać numer telefonu - odrazu oddzwonię.
Daltonista