Spłata kredytu

Wszystko na temat kredytów mieszkaniowych. Kredyty hipoteczne na zakup, budowę, remont domu lub innej nieruchomości.

Spłata kredytu

napisał olimpia » 2009-01-06, 21:05

Rok temu zaciągnęłam kredyt na zakup działki no i sie zaczęło,co miesiąc lece do banku by zanieśc rate i mimo tego iz nie zalegam ze spłata ani miesiąca pani w banku w listopadzie poinformowała mnie ze mam niedopłate z wrzesnia.Kurcze chodze co miesiąc baba w banku podaje mi ile mam do zapłaty wiec tyle płace,przeciez to ona siedzi przed kompem i to ona wylicza rate więc dlaczego ja mam płacić za to ze ONA zle wyliczyła? Przed wzięciem kredytu pytałam czy jest mozliwośc jego nadpłacania ''jest bez problemu"-to byla odpowiedz a teraz nie ma miesiaca by pracownice Banku nie widziały ile mam do zapłacenia bo komputer co innego im mówi a wg obliczeń jest co innego.I takim sposobem Kierowniczka mnie poinformowała ze nie moge nadpłacac bo komp fiksuje i nie wie jak ma liczyć. Pomocy co robić
olimpia

napisał karol.t » 2009-01-31, 14:57

refinansowac w powazniejszym banku:)
karol.t

zgodze sie z przedmówca

napisał pawel eee. » 2009-02-02, 14:32

refinansowac w dobrym banku
tylko którym.miałem ten samproblem.kolega polecił mi swojego doradce finnasowego z dużej firmy mówił ze bez takiej osoby aż strach do banku wchodzic.miał race.teraz mam wszystko załatwiobe w domu bez wychodzenia bez biegania.pozatym firma o mie pamieta jak sie pojawi leprza oferta przeniesiemy kredyt do innego banku.pozdrawiam

pawel.lee@poczta.fm
pawel eee.

napisał achuka » 2009-02-05, 20:04

Koledzy dobrze podpowiadają. Znajomy zrobił tak samo.
achuka